OnlineNFT
Skrevet av

Bendik Nilsen Brunvoll

Fotograf

Are Saltnes Tømmerås

Publisert

1. april Online investerer i framtidens kunst


Online har gleden av å annonsere at vi skal selge Online NFTer (oNFT) som en del av våre ambisiøse nysatsinger!

På generalforsamlingen 2022 ble det åpenbart at enkelte komitéer ikke tjener like mye penger som andre. For eksempel tjener bedkom minst ti kroner mer enn det prokom gjør. For å kompensere for dette gapet ble det bestemt at prokom skal produsere NFTer for å både promotere Online og generere profitt. Til de som ikke vet hva en NFT er, så er det kremen av bilder med apemotiv. Apebildene selges på blockchain eller noe sånt, og det er superkult. Rikinger liker det, så de selger for såkalte “mad cash”. De som kjøper bildet blir suveren eier av lisensen til bildet. Dette er en god plan, og den er dønn seriøs.

Miljøbevisst NFT

Som mange vet er NFTer ikke det mest miljøvennlige. I tillegg har det seg jo sånn at Online har bestemt seg for å være mer miljøbevisste. Med andre ord er vi veldig bevisst på at dette kan bli litt krøll. Derfor har vi hatt en liten workshop på hvordan vi kan gjøre det litt bedre. Det første og største tiltaket vi vil gjøre er å plante ti karsefrø for hver NFT-transaksjon. Dette er sånn cirka ti ganger så bra som å plante ett frø. Som en bonus kan karsen brukes som pålegg på brødskiva når den er voksen.

Et ekstra tiltak er å investere 5 % av overskuddet i fond som igjen forhåpentligvis investerer i miljøvennlige bedrifter. Vi har ikke planer om å forsikre oss om dette, siden vi er for opptatte med å innta PK intravenøst mens vi lager syke Java applets med JavaFX. Men hva med det resterende overskuddet? Dette skal så klart brukes på private jetfly og blåturer til Mars med SpaceX. Dette går bra, siden vi har allerede gjort den minimum forventede innsatsen for miljøet.

Plakater, forsider og fordeler

For å kunne spare tid har vi bestemt at alle framtidige plakater, forsider av Online og merch skal inneholde minst én ape man kan kjøpe rettighetene til. Hver ape vil følge et spesifikt tema. Det vil være både en fadder-ape, oktoberfest-ape, og kanskje til og med en julenisse-ape. Ved kjøp av en ape vil man få en ekstra stemme på generalforsamlingen og tilgang til hemmelige NFT-ekskursjoner. Prisen vil variere, men vi antar at gjennomsnittsprisen vil ligge rundt 20 000 kr.

Som en forsmak på hva som er i vente har vår gode NFT-ansvarlige Are lagd en ape som symboliserer aspekter ved A4-grindset. Kledd i online-merch og en PK i hånda viser denne apen at penger er lættis når man bruker de på A4. Har du lyst på en ekstra stemme på genfors, ekskursjoner og å vise at du hverken bryr deg om pris eller miljø? Kjøp en oNFT nå!

Online tar ikke ansvar for potensielle usannheter som følge av publiseringsdato

Sist endret
Tags a4grindsetnftaprilsnarrape