Voks med oss!

Vil du ta del i et av landets fremste fagmiljø innen it- og forretningsrådgivning? Vil du utvikle alle dine talenter – både faglig og personlig?

Vil du jobbe i en kultur hvor kunnskapsdeling står i høysetet? Da bør du seriøst vurdere å bli graduate eller søke sommerjobb i Sopra Steria.

Sopra Steria dekker hele verdikjeden relatert til forretningsutvikling og it-prosjekter. Hos noen av bransjens største og mest krevende oppdragsgivere kan du være med på alt fra idéutvikling og planlegging, til gjennomføring og videre forvaltning av spennende prosjekter.

Her hos oss har du mange karrieremuligheter!

Sopra Steria er et av Norges største IT-konsulentselskap med over 1600 medarbeidere. Med mer enn 40 års erfaring er vi en betrodd partner for mange av Norges største oppdragsgivere. Tjenestene våre omfatter IT- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur, drift, prosjektledelse og testing og kvalitet. Internasjonalt er vi representert i 20 land og teller 42 000 medarbeidere. Arbeidsformen vår kjennetegnes av et tydelig fokus på å forstå kundens problemstillinger, levere løsningen som lovet og skape reelle verdier.

Vi på jakt etter deg som er nyutdannet innen it eller økonomi, som er skarp i hodet, engasjert og sosial.

Sopra Sterias graduateprogram

Sopra Sterias graduateprogram er for deg som er nyutdannet og fersk i arbeidslivet. Programmet skal gi deg innsikt i hvordan vi i Sopra Steria jobber og tenker, og har som mål å utvikle deg til å bli en god konsulent. Programmet går over ni måneder og består av et introduksjonsprogram, prosjektarbeid og flere faglige og sosiale samlinger

Utdanning

Hvert år tar vi inn et stort antall nyutdannede studenter. Vi er spesielt på jakt etter kandidater med høyere utdanning innen teknologiske og/eller økonomiske fag (sivilingeniør, siviløkonom eller mastergrad). Selv om gode karakterer ikke betyr alt, så ser vi etter deg som har over middels karaktersnitt. Gode akademiske resultater indikerer at du er klar for å lære mye i raskt tempo. Det er en viktig egenskap i IT- og konsulentbransjen.

Personlige egenskaper

Du bør elske å boltre deg i teknologi og jobbe i team med andre mennesker. Å være konsulent krever at du har gode sosiale egenskaper, at du er flink til å lytte og til å kommunisere. Du må være fleksibel og kunne tilpasse deg forskjellige typer kunder og bedriftskulturer. Du er løsningsorientert, samarbeider godt med andre, viser innlevelse og forståelse. Du må kunne arbeide godt under press og fokusere på de riktige tingene. Kanskje du har demonstrert kreativitet og engasjement gjennom foreningsarbeid eller verv? Du er målbevisst og har demonstrert at du klarer å realisere det du har bestemt deg for å gjøre, både gjennom studier og på fritiden. Gode kunnskaper i norsk og engelsk er en forutsetning.

Vi ser etter deg som:

 • har høyere utdanning innen teknologiske og/eller økonomiske fag (sivilingeniør, siviløkonom eller mastergrad)
 • har gode karakterer
 • er kjapp til å tilegne deg ny kunnskap
 • elsker å boltre deg i teknologi
 • har god forretningsforståelse
 • er flink til å jobbe i team
 • kan flytende norsk, både skriftlig og muntlig

Karrieremuligheter

Sopra Steria dekker hele verdikjeden relatert til IT-prosjekter, fra idéutvikling og planlegging til gjennomføring og videre forvaltning, så hos oss har du mange karrieremuligheter. På sikt kan du velge om du vil spesialisere deg innenfor ditt fagområde.

Hos oss kan du jobbe i:

 • et voksende rådgivermiljø innen it- og forretningsrådgivning
 • et av landets største fagmiljø innen smidig utvikling
 • et erfarent og offensivt miljø innen it-infrastruktur

med

 • spennende prosjekter hos noen av bransjens største og mest krevende oppdragsgivere
 • utfordrende arbeidsoppgaver som både er faglig og personlig utviklende

Sommerjobb i Sopra Steria

Vi er også på jakt etter studenter som ønsker sommerjobb i Sopra Steria. Sommerjobben går over 6 uker og gir deg et innblikk i hvordan det er å jobbe som konsulent, du blir kjent med ansatte i Sopra Steria, pluss mye sosialt som skjer sammen med de andre sommerstudentene. Gjør du en god jobb er sjansene store for at du får starte i vårt Graduate-program etter endt utdanning. Er du 4.årsstudent? Sleng inn en søknad om sommerjobb hos oss da vel :)