Capgemini er verdensledende leverandør av consulting-, teknologi- og outsourcing-tjenester. Selskapet hjelper sine kunder med å med å endre sine virksomheter og realisere sitt potensial ved hjelp av teknologi.

Capgemini har noen av Norges fremste fagmiljøer innen Prosjektledelse, Virksomhetsarkitektur, Business Information Management, Java, Microsoft, Oracle og IBM stormaskin. Hos oss er du en del av et aktivt fagområde preget av yrkesstolthet og en glødende interesse for teknologi og smidige metoder.

Gjennom gode verdier som blant annet lagånd, frihet og vågemot, utvikles en arbeidsplass der ansatte trives. Dette gir oss i Capgemini et mangfold av kompetanse og kultur. Hver kollega er unik, og sammen gjør vi store ting. Og det er gøy!

Capgemini er ett av verdens største IT-konsulentselskap med over 130 000 ansatte globalt. I Norge har vi rundt 1100 konsulenter som jobber med en rekke interessante oppdrag i sektorer som olje & gass, offentlig, telecom og bank & finans. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Fredrikstad. Capgemini er representert i mer enn 44 land og omsatte for 10,3 milliarder euro i 2012.