Bidra til Onlinernes digitale hverdag!

Her finner du alle open source prosjekter som online og dotkom jobber med. Er du interessert i koding, samt ønsker å bidra til våre github repositorier? Da er dette stedet for deg! Ved å bidra med utvikle vår kodebase, kan du ha direkte påvirkning på onlineres hverdag! Husk å følg våre retningslinjer, men gjerne kom med kreative og nyvinnende innspill. Et godt sted å begynne kan f.eks være issues i et av de forskjellige repositoriene.

Dette er en gyllen anledning til å få hands-on erfaring med programmering, benytte teorien man har lært ved undervisning og opparbeide gode vaner innen bruk av git, clean code og andre metodikker og verktøy. Ikke bare oppnår du heder og ære ved å bidra til og forbedre studenters hverdag, men du får også en kul sticker som bemerkelse på at du har tatt del i det spesifikke prosjektet! Kanskje det tilogmed kommer godt med på cv'en, eller i et eventuelt intervju med dotkom om du senere skulle ønske et verv i en kommite?

Hvordan komme i gang?

For å komme i gang med kodingen, er du først nødt til å velge deg ut et prosjekt som høres spennende ut! Det er også lurt å plukke et prosjekt som passer dine tidligere erfaringer med programmering. Happy Hacking!