Gå til hovedsiden

Velkommen til Online, linjeforeningen for informatikkstudenter ved NTNU.

Det er vi som sørger for at studietiden blir den beste tiden i ditt liv! Vi i Online arrangerer utflukter, turer, fester, holder kurs og bedriftspresentasjoner gjennom hele året.

Vi har samlet litt info for nye informatikere med spørsmål, ta en titt på wikien for å sjekke den ut!

Ny på master? Se her for viktig info om IT-ekskursjonen, OBS kort frist!

Hopp til program

Fadderukene.

I fadderukene skal du få bli kjent med både linjeforeningen, NTNU og mange medstudenter. Dette er den viktigste portalen for å stifte bekjentskaper som varer studietiden ut. Vi i Online anbefaler alle å ta del i det supre fadderopplegget vårt! Du trenger ikke å melde deg på fadderukene, så lenge du kommer på immatrikuleringen. Dersom du ikke har mulighet til å møte opp, kan du sende oss en mail så fikser vi deg en faddergruppe.

Fadderukene starter den 16. august etter immatrikuleringen for både bachelor og master.

For praktisk info rundt fadderukene se her

Opplevd noe ugreit? Ta kontakt

Program. iCalendar

Bli aktiv i linjeforeningen!

Online er linjeforeningen for alle informatikere. Gå videre til hovedsiden for å lage brukerkonto og bli medlem.

Lurer du på hva som skjer i linjeforeningen eller hvem du skal kontakte for å få booke kontoret? En kjapp innføring i ditt liv i Online er å finne på wikien.

Har du lyst til å gjøre studietiden til informatikere enda bedre? Som komitemedlem i Online blir du del av en familie du aldri vil glemme. Vi tilbyr utfordrende og spennende verv i et meget sosialt miljø med stor takhøyde.

Søknadsfrist for komiteopptak er 8/29/2021, 9:59:59 PM. Les mer om de ulike komiteene og send inn din søknad på opptakssiden vår i lenken under.

Gå til opptakssiden

Chat med oss på Slack!

Linjeforeningens uformelle chatteplattform er Slack. Dersom du ikke har fått stud.ntnu.no-eposten din enda kan du be om en invitasjon til din private e-postadresse. Du vil da motta en link for å koble til slack-teamet vårt.

Har du allerede en stud.ntnu.no-epost kan du registrere deg direkte på onlinentnu.slack.com

Har du opplevd noe ugreit?

Online har et eget uavhengig organ for varslinssaker som kan hjelpe under fadderukene. Vi ønsker at alle skal ha det bra og føle seg trygge under fadderukene. Derfor håper vi at du tar kontakt dersom du har opplevd noe ubehagelig. Ser du at noen andre opplever noe ubehagelig er det viktig å huske på at du også har et ansvar for å si ifra. Vi tar imot alt, og om du er i tvil er det bare å sende oss en melding. Tar du kontakt med oss vil all informasjon behandles strengt konfidensielt. Vi kan bistå med alt fra en uformell prat til å hjelpe deg med å oppsøke profesjonell hjelp eller rådgivning.

Om situasjonen tilsier at du trenger å snakke med noen umiddelbart kan du alltid ringe oss på 966 46 705.

Ta kontakt her

Har du noen spørsmål?

Dersom du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt! Du kan nå oss på kontakt@online.ntnu.no