Datakameratene FK Gløshaugen er en fotballklubb primært for studenter ved linjene datateknikk, kommunikasjonsteknologi og informatikk ved NTNU. 
Fotballklubben består av et styre og to avdelinger; herreavdelingen og kvinneavdelingen. 
Klubben har ingen direkte tilknytning til Online og Abakus, men er et fint samlingspunkt for studenter fra de to linjeforeningene. 
 
### Herreavdelingen

Herreavdelingen, som opprinnelig var den eneste avdelingen i klubben, har ett fotballag som spiller 11’er-fotball i TSFF sin studentliga. www.tsff.no 

### Kvinneavdelingen 

Kvinneavdelingen ble opprettet i 2011, og har et fotballag som spiller 7’er-fotball i bedriftsserien for kvinner i Trondheim, sammen med flere andre studentlag. Laget består av jenter fra hele IME-fakultetet, og vi håper på å kunne være med på å skape bedre bekjentskaper på tvers av linjene.  

### Rekruttering & Kontaktinformasjon: 

Rekruttering foregår i hovedsak to ganger i året, på våren før seriestart og i perioden etter fadderukene, men ta kontakt dersom du plutselig får lyst til å være med, eller dersom du bare ønsker mer informasjon.  Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen, enten man planlegger å være med på kamper, eller bare ønsker å være med på treninger. 

**Leder av klubben:** Axel Harstad (data)

**Ansvarlige herrelaget:** Axel Harstad (data) 

**Ansvarlige kvinnelaget:** Camilla Tøftum Ranner (informatikk) 

**E-post:**

**Herrelaget:** datakameratene@gmail.com 

**Kvinnelaget:** laglederdkj@abakus.no


[attachment:537 title:"Foregående sesonger her."]