Ansvar

Alle som har tilgang til Online-kontoret har et ansvar for å følge disse retningslinjene. Kontortilgangen vil fjernes dersom de ikke følges.

Vors, fest og nachspiel

Deter ikke lov til å arrangere vors, fest eller nach på kontoret uten å ha fått innvilget søknad om det først. Det betyr at du ikke skal dra med deg vennene dine til kontoret når Samfundet stenger.

Åpne og lukke kontoret

Når du forlater kontoret må du forsikre deg om at minst én av de som blir igjen har kontortilgang. Om du er den siste med kontortilgang som drar, må alle som er på kontoret ut, og du må låse kontoret.

Det er viktig å skru på alarmen, ellers vil kontoret åpnes automatisk kl 10 påfølgende hverdag.

Skru av alarmen: A + kort + kode Skru på alarmen: B + kort + kode

Ta vare på kontoret

Den som ødelegger eller stjeler noe på kontoret er selv økonomisk ansvarlig.

Det er ikke lov til å henge opp plakater o. l. på veggene uten tillatelse fra trivselskomiteen.

Rydd etter deg

Bruker man gjenstander som finnes på kontoret som f.eks. boller, bestikk og lignende vasker man det opp etter seg. Oppvaskmiddel og børste skal finnes ved vasken.

Renholder kommer innom kontoret for å tømme søppel og vaske tirsdager og torsdager, utenom disse dagene er det vårt eget ansvar å tømme søppel og vaske når vi søler noe. Søppeldunker står nede i kjelleren, så det er bare å gå ned med søpla når den begynner å bli full. Helst før den er for full.

Søke om tilgang

Frem til vi får et bedre søkesystem skal søknader sendes på e-post til kontortilgang@online.ntnu.no med retningslinjer for kontortilgang.pdf ferdigsignert. Du trenger ingen bedre grunn enn at du er informatiker og har lyst på tilgang!