Papirfly
Skrevet av

Kommunikasjonsansvarlige

Publisert

Nyhetsbrev februar 2024


Vårsemesteret er godt i gang, her er en oppdatering på hva komiteene har gjort og planlegger å gjøre!

Hovedstyret Vi er godt i gang med forberedelsene til generalforsamlingen. Her vil hvertfall tre oss av gå av, så dersom det sitter en liten leder-, nestleder- eller økonomiansvarligspire og leser dette, ikke nøl med å ta kontakt. Å være i HS er veldig givende og du får et helt annet blikk på Online, samt mye veldig nyttig erfaring til senere<33

I starten av semesterert hadde vi et størmøte, sammen med alle komitélederne. Der diskuterte vi saker som angår alle komiteene i Online.

Sist, men ikke minst, har vi tatt opp ny Velkomstkomité. De kommer helt sikkert til å lage en fantastisk fadderuke for det neste kullet.

Applikasjonskomiteen Her I appkom har vi holdt på med flere spennende prosjekter :) Semesteret startet med at vi ble ferdig en nettside for Online fondet, der alle onlinere kan få en innsikt i hva Online fondet er, hvilke aksjer den består av, og hvem som er med å forvalte fondet. Videre har vi kommet på god vei i utviklingen av en opptaks nettside, som vil ta seg av opptaket for komite søknader. Til slutt så er vi snart klare og gleder oss veldig til å publisere “Online the app” som vil være tilgjengelig på både Appstore og Google Play Store.

Arrangementskomiteen Vi i arrkom er godt i gang med semesterets arrangementer! Årets Åre tur ble en stor suksess, og vi håper alle som var med koste seg masse! Vi er nå i full gang med å gjøre de resterende arrangementene våre så bra som mulig. Vi er i kontakt med flere linjeforeninger for å arrangere silent disco, som kommer til å bli kjempebra! Vi skal også dette semesteret arrangere en quiz, så håper vi på like bra påmelding som forrige semester!

Backlog I backlog har vi startet semesteret med opptak og tatt opp fem nye backlogere! Vi har også startet opp podcast igjen. Prosjektet organisasjonsstruktur ser på hvordan endringen ved høstens generalforsamling fungerer og skal presentere forslag til vedtektsendring rundt splittelse av valg på kommende generalforsamling.

Utover dette har vi fordelt penger til interessegrupper og sett på oppstart av nye prosjekter.

Bank- og økonomikomiteen Siden sist har Bankom jobbet på med budsjett, regnskap og revidering! Vi har revidert ferdig 2024 og revidert Bankom i Abakus samtidig som de har revidert oss. På grunn av nedgangstider har vi måttet kutte budsjettet for 2024 2 ganger. Dette vil bli lagt fram på genVORS, så still opp der hvis du er nysgjerrig på hva vi har gjort! I tillegg har vi regnskapsført hele 2024. Hele regnskapet blir lagt frem på generalforsamling.

Bedriftskomiteen

Vi i bedkom er godt i gang med vårens arrangementer. Foreløpig har vi hatt samarbeidsarrangement med Abakus, arrangement med Blank og KID-konferansen. Videre returnerer favoritten Bedcrawl, og vi lover det blir mye gøy utover semesteret.

I tillegg har vi bidratt til booking av Tech Talks og begynt planleggingen av ITEX, som vi igjen har gleden av å arrangere.

Debug Debug er i gang med å ta opp flere medlemmer og finne en ny leder. Har planer om å arrangere noen synlighetsarrangementer i løpet av våren :)

Drifts- og utviklingskomiteen Vi i dotkom har begynt å planlegge vårt 20-årsjubileum, som er nå i høst. Vi har allerede startet med å finne gamliser, som vi tror alle hadde likt å bli invitert.

Vi har kommet videre i utviklingen av den fremtidige OW-en, hvor vi har unnagjort et par større beslutninger, mens vi har omorganisert og ryddet i gjøremålene våre. Vi ser frem til å sosialisere og arbeide med andre komiteer, både innad og tvers av linjeforeninger, for å videreutvikle den fremtidige Online Web-en.

Dere kan forvente et par forbedringer i OW enn så lenge. Blant annet vil OW få støtte for passkeys innen måneden!

Ekskursjonskomiteen Vi jobber nå på spreng for å ferdigstille det siste før vi drar på tur til Milano, Praha og Amsterdam i andre halvdel av mars. Dette innebærer dugnader, ferdigstilling av faglig- og kulturelt opplegg, og smisking med instituttet for pengestøtte.

Nå skal vi også hjelpe fagkom med å gjennomføre Tech Talks, som er et fantastisk arrangement med mye gøy for alle informatikkstudenter. Her anbefales alle å møte opp og ta del i det som skjer, så følg med på OW!

Snart er det også tid for å gi stafettpinnen videre til neste års ekskursjon, så om du går i andreklasse, pass på å ha varsel på kullgruppa på Facebook!

Fag- og kurskomiteen

Vi er en god gjeng som gir Onlinere faglig påfyll ved å arrangere hele åtte forskjellige kurs denne våren. Vi er allerede godt i gang, men har mye mer å tilby utover våren. Tech Talks er et av de større faglige arrangementene som står for tur dette semesteret - vi gleder oss skikkelig! Sjekk ut OW for å få en god oversikt over alt som skjer fremover. Fagkom fylte også 18 år i høst, og det må selvfølgelig feires (litt seint)!! I tillegg skal vi velge ut ny leder og nestleder. Hvem det blir, får du vite på generalforsamlingen - det blir spennende!

Profil- og aviskomiteen Da var det et nytt semester, og prokom er i full vigør🤠 Som vanlig har vi dekorert kontoret og OW med nye plakater og banner. Redaksjonen vår har også våknet fra juledvalen, og har snart ferdigstilt årets første utgave av offline. Derfor ønsker vi alle onlinere velkommen til offlineslipp på kontoret i nær fremtid! Her får dere deilige kaker, sprudlende brus og rykende fersk offline. Noe som er nytt med denne utgaven er at alle artiklene ble planlagt i løpet av en suksessfull pitchekveld, noe vi ikke har prøvd før. Ellers går arbeidet med årboka strålende! Denne og nytt fremragende merch vil legges ut på webshoppen i løpet av våren. Til sist vil vi anbefale alle å sjekke ut @onlinentnu på TikTok, der vi har lagt ut masse gnistrende innhold.

Trivselskomiteen Vi i trivselskomiteen har arrangert blant annet self care monday og brettspillkveld. Vi har også planlagt resten av vårsemesterets arrangementer som 17. mai og valentines. Kiosken har blitt stengt, men holder håpet høyt og diskuterer eventuelle løsninger på problemet med svinn. Dette skal vi ta opp på generalforsamlingen.

Online Idrettslag Det er et nytt semester, så da har vi startet semesteret sterkt med storfavoritter som padel, cageball og buldring! I tillegg har vi mange spennende arrangementer planlagt fremover, bare å glede seg!

Nå som solen begynner å komme tilbake anbefaler vi alle å komme seg ut i solen og strekke på kroppen i ny og ne!

Sist endret
Tags Kommunikasjonsansvarligenyhetsbrev