Interessegrupper

På denne siden finner du informasjon om alle de forskjellige interessegruppene i online. Ser du noe som ser interessant ut? Ta kontakt og møt noen med samme interesser som deg. Interessegruppene i Online er grupper for alle mulige slags interesser. Har du og en kompis eller to en sær/stilig/fantastisk interesse? Opprett en interessegruppe!

Hvordan søke om støtte til din interessegruppe?

Du kan søke om økonomisk støtte til din interessegruppe ved å sende en mail til backlog@online.ntnu.no

Mer informasjon om hvordan dette gjøres finnes her.

Kulturelle Onlinesekken

Kulturelle Onlinesekken

Kulturelle Onlinesekken er en interessegruppe laget for å dele og lære om forskjellige kulturer som finnes i verden. Dette kan være i form av kulinariske aftener med noe form for underholdning fra denne vidunderlige kulturen til filmkvelder.

Les mer om Kulturelle Onlinesekken

floppy disk logo

Floppy Disk

Floppy Disk er interessegruppen for de som er glad i disk golf. Bli gjerne med i slack kanalen vår #floppy-disk om du er nysgjerrig på sporten!

Les mer om Floppy Disk

Podline Logo

Podline

Vil du ha noe chill og oppmuntrende i bakgrunnen mens du uffer deg med øvinger og skole, hør vår fantastiske podkast! Vi lover deg mange minutter med kvalitet over kvantitet, spennende historier og morsomme funfacta.

Les mer om Podline

KnitIT

KnitIT er en interessegruppe for alle strikke- og hekle-glade Onlinere. Ta med deg nål, tråd, pinner og garn til strikke-lunsjer, strikk og drikk og andre lavterskel samlinger.

Les mer om KnitIT

Interessegruppen for folk som er glad i jul

Folk som er glad i jul

Interessegruppen for folk som er glad i jul er interessegruppen for, you guessed it, de som er glad i jul. Gruppens største formål er å spre julens glade budskap, samt spre juleglede når det måtte passe seg.

Les mer om Folk som er glad i jul

Ontap

Ontap

Vi er en gjeng bryggeinteresserte informatikkstudenter på NTNU! Har du lyst til å være med å brygge Onlines beste øl?

Les mer om Ontap

Stipendsushi

Stipendsushi

Stipendsushi er en nodekomité for alle onlinere som liker sushi. Rundt den 15. hver måned arrangeres det felles tur til et spisested i byen som serverer sushi.

Les mer om Stipendsushi

Questline logo

Questline

Questline, Online sin desidert beste interessegruppe, er for de som er interessert i Dungeons and Dragons. Vi arrangerer med irregulært tempo karakterbygge-sessions, one-shots, og kampanjer. Vi har også diverse utstyr til utlån.

Les mer om Questline

smashkomlogo

Smashkom

Smashkom er interessegruppa for de som liker å spille Super Smash Bros. Gruppa sikter i størst grad inn på de som spiller spillet på kontoret. Bli med!

Les mer om Smashkom

greenline

Greenline

Greenline er Online sin interessegruppe for planter! Et lite avlukke for deling og diskusjon rundt våre grønne venner.

Les mer om Greenline

Klatregruppa

Klatregruppa

Klatregruppa er Online's interessegruppe for klatring! Vi møtes en gang i måneden for å klatre, med også noen mer lavterskel buldreøkter. Bli med i vår Slack-kanal #klatregruppa om du er interessert. Har du noen spørsmål? Kontakt Eirik Kaldahl på eirikaka@stud.ntnu.no

Les mer om Klatregruppa

Saltgruven-placeholder-logo

Saltgruven

Vi er en interessegruppe for E-sports og arrangerer uregelmessige viewingparties med snacks og god stemning. Liker du å se på videospill? Kom og finn oss i #saltgruven på slack.

Les mer om Saltgruven

onski logo

Onski

Vi skal samle skiinteresserte Onlinere, og gå på ski sammen!

Les mer om Onski

RacingLine Logo

RacingLine

RacingLine er interessegruppen for deg som digger å benkre deg ned foran fjernsynsapparatet hver søndag for å se dyre biler kjøre i 300km/t 60 ganger rundt i ring.

Les mer om RacingLine

MVKG

Meme & Vin & Klin & Grin

Meme og Vin og Klin og Grin, også kjent som MVKG, er Onlines desidert beste kilde for memes. Navnet er vår oppskrift for en typisk fredag kveld, men ikke et krav for å delta. Om du har en kreativ sjel, liker å snoke i chatter eller bare vil holde deg informert på sladder og nyheter, så rask deg over

Les mer om Meme & Vin & Klin & Grin

X-Sport logo

X-Sport

Hovedoppgaven til interessegruppen er å få samlet mennesker for å spille squash, dra å kite, låne hall for å spille håndball osv. Dvs. sporter/idretter der man gjerne trenger å være flere for å kunne drive med. Vi skal etterstrebe å ha et arrangement

Les mer om X-Sport

Golfline

Golfline

Golfline er interessegruppen for Onlinere som spiller golf, og ønsker å finne andre å spille sammen med. Vi planlegger også lavterskel arrangementer for deg som aldri har spilt, men ønsker å få prøvd det ut! Bli med i #golfline på Slack for å få med når ting skjer!

Les mer om Golfline