Nyhetsbrev april 2024
Skrevet av

Kommunikasjonsansvarlige

Publisert

Nyhetsbrev april 2024


Vårsemesteret nærmer seg slutten, og med det oppsummerer vi semesteret! Her er oppdateringer fra komiteene på hva de har gjort og tenker å gjøre fremover.

Hovedstyret: Siden sist har vi gjennomført workshop for gjennomgang av prikkreglene, og sendt representanter på FIF-møte i Grimstad. Vi har også gjennomført generalforsamling! Her gikk endring av hovedstyre-opptaket gjennom, og nytt hovedstyre ble tatt opp. Sammensetningen av hovedstyret ser nå slik ut:

Leder - Frederik Farstad

Nestleder - Brage Baugerød

Økonomiansvarlig - Jacob Gullesen Hagen

Styremedlem - Erik David Thiis-Evensen

Styremedlem - Lara Jacobsen

Styremedlem - Ida Manger

Til uka vil vi gjennomføre semesterets andre stormøte sammen med alle komitéledere. På dette møtet vil vi diskutere pågående saker som angår alle komiteene. Vi følger opp komiteene, og bistår der det trengs.

Vi håper alle sammen får en fin eksamensperiode og sommer etterhvert! Håper vi ser mange på sommerfesten i Oslo i juli!

Applikasjonskomiteen: Her i appkom har vi holdt på med flere spennende prosjekter dette semesteret. Online-appen er nå tilgjengelig på App-Store, og Google-Play er rett rundt hjørnet. I tillegg til dette holder vi på med et nytt design for infoskjermen på A4 og et nytt system for innsending av kvitteringer og søknader om støtte fra Onlinepotten. Videre har vi også hatt god progresjon på et nytt system for komite-opptak, som vil gjøre søknadsprosessen mye lettere for både søkere og komiteer. Vi er veldig fornøyde med Online-appen og vi gleder oss til å ferdigstille flere tjenester for Onlinere!

Arrangementskomiteen: Vi har arrangert rekordstort Silent Disco fest sammen med masse andre linjeforeninger! Online stilte knallsterkt med 150(!!) påmeldte! Videre i april så skal vi også ha en spennende musikk quiz med digg mat og en tur ut på badstuene på Havet! Ellers så er vi allerede godt i gang med å planlegge immball, åre og utmatrikuleringene, så vi håper folk gleder seg til det allerede!

Backlog: I Backlog hadde vi opptak i februar (hvor vi tok opp en sykt fin gjeng<3), og har siden det startet opp mange nye prosjekter. Blant annet ser vi på hvordan vi kan gjøre interessegruppene i Online bedre, med et håp om at et løft her kan bidra til et mer inkluderende og levende Online, noe som også er et av målene med flere av våre andre nye prosjekter! (Kollokviegrupper, 1. klasse taskforce ++) Vi har arrangert lederkurs for nye HS/komitéledere dette semesteret, og jobber nå opp mot å arrangere det faglige på komitéseminaret. Samtidig har vår kjære podcast Nach på Kontoret fortsatt å gi ut ASMR av høy kvalitet, og vi har godkjent noen nye interessegrupper som vi krysser fingrene for at blir en hit! Resten av semesteret kommer vi nok til å ha litt jobb med å få ferdig alt som må være ferdig før sommerferien, da en del av prosjektene sikter mot implementasjon ved semesterstart, og vi dessverre mister en del medlemmer til konsulentbransjen:( Vi planlegger forresten å runde av semesteret ved å gjenta suksessen Hundekos denne eksamensperioden også, så håper å se mange der!

Bank- og økonomikomiteen: Bankom har hatt et produktivt semester, hvor vi har fullført viktige revideringer og sikret en grundig gjennomgang av økonomien. Vi har også hatt en vellykket omfordeling av nøkkelroller, og fortsetter det gode arbeidet som før. Videre har vi regnskapsført for 2023, revidert økonomien til vår kjære nabo-linjeforening, Abakus, og opprettholdt økonomien i Online. Resten av semesteret vil vi sørge for å ferdigstille økonomien før vi tar ferie.

Bedriftskomiteen: Vi i bedkom har fullført vårens siste bedriftspresentasjon, men det betyr ikke at vi tar ferie. Bookingrunden til høstens semester er i full sving, og vi jobber hardt for å sikre onlinere et godt tilbud for å møte bedrifter. I år har vi ansvaret for ITEX, som arrangeres på starten av høsten. Dette er et utrolig bra tilbud for å sikre potensiell fastjobb og sommerjobb, og for første gang skal det også åpnes noen plasser for høstens 3. klassinger. Vi har i vår opplevd gode påmeldingstall til våre arrangementer og håper dette fortsetter videre!

Debug: Debug tok opp to nye medlemmer i vår. Vi fikk hjelp av trikom til å arrangere perling på kontoret i løpet av En Psykt Vanlig Uke, hvor flere fra ulike klassetrinn var innom.

Drifts- og utviklingskomiteen: I Dotkom har vi hatt et spennende og produktivt semester! Vi har gjennomført en vellykket migrering av alle brukerne fra OW4 til Auth0, noe som sikrer en mer moderne og sikker autentiseringsløsning for våre medlemmer. I tillegg har vi utviklet en MVP for det nye arrangementssystemet på OW5, komplett med påmeldingsgrupper som vi håper vil forenkle prosessen for arrangører i fremtiden. Semestret har også inkludert en uforglemmelig blåtur til Amsterdam, hvor vi bodde på en husmannsbåt og nøt godt selskap og nye opplevelser. En annen høydepunkt var arbeidskvelden vi hadde sammen med Bekk på deres kontorer. Her fikk vi muligheten til å bli bedre kjent med Bekkere og samarbeide på prosjekter relatert til OW5. Vi ser frem til å fortsette dette momentumet og ta med oss lærdom og inspirasjon inn i de kommende månedene!

Ekskursjonskomiteen: I ekskom er vi akkurat ferdig med opptak! Det betyr at vi endelig kan begynne å planlegge neste års ekskursjon. Vi har avklart interne roller og siden alle er nye i komiteen leser vi oss foreløpig på all informasjonen vi trenger å ha for å kunne arrangere tur. For øyeblikket venter vi på at NTNU skal sette oss i kontakt med en ekskursjonsleder slik at vi kan kartlegge reisemål i lag med dem. Dette skjer nok i slutten av April / tidlig Mai. Vi håper å få til et informøte rundt denne tiden for å informere om turen, samt skape engasjement. I tillegg skal vi prøve å få til en påmeldingsstart rundt slutten av mai. Ellers ser vi frem til å bli bedre kjent med hverandre innad i komiteen og satser på å komme fullt i gang med planlegging så snart som mulig.

Fag- og kurskomiteen: Vi har lagt bak oss et semester med hele 8 kurs med spennende temaer som apputvikling, sikkerhet, algoritmer og generativ kunst! 📱I tillegg har vi valgt en ny leder og nestleder som har kommet godt inn i sine roller. Det som står igjen på agendaen er planlegging av eksamenskurs og muligens et dansekurs i mai! 💃Vi har så vidt vendt nesen mot høsten og hvordan den skal legges opp for å gi et supert tilbud til alle Onlinere 🍁 Bedrifter er kontaktet og vi prøver å tenke kreativt. Det blir mest sannsynlig et flammeblåsekurs og bartenderkurs på høsten - Vi gleder oss MASSE! 🔥

FeminIT: Vi har arrangert mange hyggelige arrangementer som galentines, wine´n dine, kafeonsdag, markert kvinnedagen på kontoret med vors på kvelden og damene på DT. Til høsten er vi allerede i gang med prosessen rundt et spennende samarbeid for et arrangement, noe vi ser veldig frem til <3 Nå venter lunsj, eksamenslesing og step-time før vi tar sommerferie.

Profil- og aviskomiteen: Eksamensperioden er i gang, noe som betyr at online sin maskin for produksjon av plakater, bonger og banner snart skal ta seg en pause. Siden sist har vi sluppet en utgave av offline, og enda en offline er rett rundt hjørnet. Vi har også jobbet en del med årboka, og det ser ut som at den snart er tilgjengelig for kjøp i webshoppen. Vi i prokom takker for et flott semester, og ønsker alle stakkars studenter lykke til med eksamen!

Trivselskomiteen: Nå er endelig kiosken åpen igjen!!! For at den skal holde seg åpen er det viktig at alle passer på at betalingen går igjennom. Videre har vi i trikom i samarbeidet med appkom og dotkom for å få inn en bedre betalingsløsning. Løsningen vi har landet på er iZettle og den vil forhåpentligvis bli implementert til/ i løpet av neste semester. Vi i trikom har også fått ny leder og nestleder og planleggingen av semesterets resterende arrangementer er på god vei. Det nærmer seg 17. mai og vi arrangerer selvfølgelig 17. mai frokost i år også!

Online Idrettslag: OIL har fortsatt jobben med å aktivisere Onlinere, med klassikere som buldring, cage ball og padel, i tillegg til bowling for førsteklasse, padelturnering og sjakkturening med fete premier. Det har også blitt valgt inn nye roller, og med god opplæring har det vært en enkel jobb å drive Online Idrettslag videre. Vi gleder oss til et nytt semester, og har mange gode planer for å fortsette å tilby idrettsarrangement for studentene!

Velkomstkomiteen: Vi har siden velkoms gjenoppretting kommet godt i gang med planleggingen av perioden fadderperioden 2024. Det blir mange herlige arrangementer, så vi håper flest mulig har lyst til å bli med som fadder!

Sist endret
Tags Kommunikasjonsansvarligenyhetsbrev