Deep State Online
Skrevet av

Peter Rydberg

Fotograf

Peter Rydberg

Publisert

Deep State Online


Hva gjør en trøtt nettredaktør når han kjeder seg? Hvis du svarte “bruke tiden sin på å skrive noe fornuftig for studentene våre”, svarte du jaggu feil. Les videre for drøye spekulasjoner og dumme teorier om Online linjeforening!

Konspirasjonline

Som onliner har jeg alltid følt meg svært tilfreds i vårt miljø på Gløshaugen. Hva er det som gjør omgivelsene våre så trivelige? Kan det være kontoret vårt med den koselige sofaen og rykende ferske kaffen? Er det den hyggelige studenten jeg slår av en prat med i gangen? Eller er det enkelt og greit tankekontrollpillene som vår kjære leder Aslak knuser opp og blander ut i brunostskiva mi før frokost? Vanskelig å si. Uansett er Online en herlig linjeforening på tross av alle de skjulte reptilene blant oss.

“Ignorance is bliss”, blir det sagt på engelsk. Jada, det skal sies at man ikke alltid vil vite om atomprogrammet til trikom i frykt for sitt eget liv, men noen ganger er det jo litt spennende å høre om diverse attentat på P15 og andre hjemmelagde chem-trails! Under mitt år som leder av prokom fikk jeg vite ett og annet om mine daværende “menneskelige” kollegaer. Derfor har jeg samlet sammen en liste over (helt sanne) konspirasjoner iverksatt av Hovedstyret og andre mektige onlinere opp gjennom årene. Så slå deg ned, slett nettleserhistorikken, og lær deg russisk, for dette blir spennende lesning!

Komplottene

Ny forfalskning av månelanding

Arrkom og Prokom har lenge arbeidet med planleggingen av en nyforfalskning av månelandingen. De siste tre månedene har komiteene arbeidet med manus, regi og casting for filmprosjektet. I tillegg er de i ferd med å sette opp et profesjonelt og omfattende filmsett på P15, som også er årsaken til at Online og Abakus nylig måtte flytte ut. Hvorfor de gidder forfalske en ny månelanding 50 år etter den forrige, er dog et veldig godt spørsmål.

Big Slack Data

Online har i mange år benyttet Slack for kommunikasjon mellom foreningens medlemmer. Men det som kun utvalgte personer og Mark Zuckerberg vet, er at administratorene på Slack samler inn alt du poster og klargjør dataene dine for Onlines sponsorer. Du hørte riktig. Dine elendige memes og lenker til nerdete nettartikler blir utnyttet slik at fag- og bedkom kan tvinge deg med på alskens kurs og bedriftspresentasjoner senere. Gratis mat og drikke? Skummel fremtid vi har i vente.

Våre studenter er roboter!

Har du noen ganger lurt på hvorfor snittet på informatikk stadig går opp og studentene våre blir smartere og smartere for hvert år som går? Det viser seg nemlig at lederen av Dotkom, Jakob, utvikler roboter med AI som studerer informatikk. Halvparten av studentene du møter, er faktisk ikke ekte studenter i det hele tatt. Dette gjøres for å få opp snittet på linja, slik at vi i Online virker mer kompetente enn vi egentlig er. Om noen av dere er usikre på hvorvidt jeg er en robot, er det bare å se karakterkortet mitt. Med de resultatene, er det tydelig at jeg er renere enn såpe fra Nivea.

Crack cocaine Christoffer

Under den økonomiske ledelsen av Christoffer "Loffen" Lofsberg, er det ingen tvil om at Online i fjor hadde en svært høy omsetning av penger. Men hva brukes så disse pengene egentlig til? Som den aspirerende økonomen jeg er, har jeg funnet ut at så mye som 97,6% av Onlines budsjett faktisk går til å kjøpe og selge crack til hundevalper. Her har Online tydeligvis funnet et lønnsomt marked, som sikre kilder melder skal bli bygget opp videre av den nye lederen av bankom, Christian. De resterende prosentene brukes til innkjøp av Nintendo Switch, som nettredaktør ser på som en forsvarlig bruk av penger.

Ekskom == Eksorsismekomiteen

Gleder du deg til ekskursjonen? Tenk om igjen. Ekskom er ikke her for å utvide våre studenters horisonter, men for å mane fram djevelen fra stakkars onlinere. Wake up sheeple!

Vær på vakt

Dette er kun et utvalg av alle Onlines hemmeligheter. Søker du dypere kunnskap, vil du finne det, men vær varsom. Du vet aldri hvem du spiller Smash med eller hvor mange nanoroboter som befinner seg i Powerkingen din. Online virker kanskje trygt på overflaten, men alt som skal til for at hele fasaden rakner er én nysgjerrig informatiker med alt for lite å gjøre. Skulle noen av disse hemmelighetene bli eksponert, vil Onlines skjulte Bigfoot bli satt fri for å skape ødeleggelse over hele campus. Da gjelder det å gjøre som Taylor Swift i et to uker gammelt forhold og stikke av. Skaff deg et nytt pass, dra til Argentina og gjem deg under jorden. Personlig vil jeg forbli føyelig og leve i harmoni med mine sinnsyke overordnede i all evighet.

Sist endret
Tags onlinekonspirasjoncrackdeep state