ontap

Oppmøte

Starttid

5. nov.

11:00

Sluttid

5. nov.

15:00

Sted

Klæbuveien 130

Ukedag

søndag

Ølbryggekurs med Ontap

Onlines bryggelaug Ontap arrangerer et gratis kurs i den edle og tradisjonsrike kunsten ølbrygging. Ontap eier sitt eget utstyr for ølbrygging som alle medlemmer i Online kan låne. Det vil bli gjort en full gjennomgang slik at du som deltaker kan håndtere bryggeutstyret på riktig måte når du brygger din egen øl.

Ontap eier sitt eget utstyr som er åpent for alle Onlines medlemmer å bruke. Det er derfor viktig at brukeren har kompetanse nok til å behandle utstyret med den respekten det fortjener. Det vil derfor bli gjort en full gjennomgang av bryggeprosessen og litt grunnleggende teori. Litt teorikunnskap vil hjelpe deg betydelig med å lage best mulig øl, vin, cider osv. Det å brygge øl tar lang tid, så forvent å sette av omtrent 4 timer til hele kurset. Men tiden du setter av til dette er tilbakebetalt uendelig mye resten av livet, uansett om du vil fortsette med ølbrygging eller bare får en bedre forståelse av hvordan drikken er produsert. Vi i Ontap gleder oss masse til å svare på spørsmål. Eventuelle spørsmål om kurset kan bli sendt til: are.saltnes.tommeras@online.ntnu.no eller i Ontap kanalen på slack.

Vi fikk også litt pizzabudsjett, så det kommer til å bestilles pizza for deltagerne:)
Skål!


Online brewing guild Ontap organizes a free course in the noble and traditional art of beer brewing. Ontap owns its own equipment for beer brewing, which all members in Online can borrow. A full review will be made so that you, as a participant, can handle the brewing equipment correctly when brewing your own beer.

Ontap owns its own equipment which is open to all Online members to use. It is therefore important that the user has enough competence to treat the equipment with the respect it deserves. There will therefore be a full review of the brewing process and some basic theory. A little theory knowledge will help you significantly in making the best possible beer, wine, cider, etc. Brewing beer takes a long time, so expect to spend about 4 hours for the whole course. But the time you set aside for this is infinitely repaid for the rest of your life, regardless of whether you want to continue with beer brewing or just gain a better understanding of how the drink is produced. We at Ontap look forward to answering questions. Any questions about the course can be sent to: are.saltnes.tommeras@online.ntnu.no or in the Ontap channel on slack.

We also got a bit of a pizza budget, so pizza will be ordered for the participants :)

Påmelding

Dette er ikke et påmeldingsarrangement.

Kontakt

Arrangør