Tech Talks v2: Ny farge

Oppmøte

Starttid

20. Feb

10:00

Sluttid

20. Feb

23:00

Sted

Gløshaugen & Scandic Nidelven

Ukedag

Thursday

Tech Talks 2020: Bankett + Lunsj

Lær ny teknolog, og utvid dine horisonter! Tech Talks er et faglig arrangement til inntekt for årets ekskursjon, hvor vi inviterer bedrifter til å holde faglige kurs om ting de engasjerer seg for. I år har vi 3 parallelle programmer som kjører fra 9-16. Det faglige innholdet er for ALLE.

I tillegg til faglig innhold er det mulighet til å mingle med bedriftene gjennom et frokostseminar (9:00), lunsjevent (13:00), og festlig bankett på kvelden.

Flere plasser blir lagt ut fortløpende

For å delta på banketten, må du melde deg på arrangementet. Banketten har også et ekstra krav om at du må delta på 3 timer med innhold på dagen. Her teller frokosten og lunsjen mot disse 3 timene.

Husk å oppdatere allergiene dine på onlineweb: https://online.ntnu.no/profile/edit/ - Vi har ikke mulighet til å tilrettelegge for allergikere som rapporterer allergiene sine senere enn 1 uke før. Dette er grunnet frist fra Scandic Nidelven

Årets tech talker

I år er det mulig å vinne "Årets Tech Talker", som trekkes blant de som har deltar på flest ting på dagen. Deltakeren vil få utdelt en premie av hovedsponsor under banketten.

Frokost

Nytt av i år

Tech Talks' Hovedsamarbeidspartner, Knowit , inviterer til frokost. Denne har en separat påmelding, men deltagelse på den teller som en av de 3 timene med oppmøte påkrevd for å kvalifisere til bankett-middagen.

Påmelding: https://online.ntnu.no/events/835/tech-talks-frokost/

Kurs og workshops på dagen

Fra 10 - 16 er det faglig innhold i Realfagsbygget og på IT-bygget. Her får du deltatt på både workshops og kurs, med varierende lengde. Dette er åpent for alle, du trenger ingen påmelding for å bli med på dette!

Programmet finner du på https://techtalks.no når programmet slippes.

Lunsj

Fra 13:00 - 14:00 er det en lunsj i realfagskantina. Denne er gratis, men du må melde deg på dette arrangementet for å delta. Her kan du prate litt med bedrepper på dagtid.

Lunsjen er førstemann til mølla

Bankett

Dresskode: Business casual

Dagen avsluttes med tre retters middag på Scandic Nidelven der du kan mingle videre med bedriftsrepresentantene fra dagen. Her vil også “Årets Tech Talker” få utdelt premie av hovedsponsor. For å delta er det krav om at du melder deg på dette arrangementet, og deltar på 3 timer med opplegg på dagtid. Husk at lunsj og frokost også teller opp mot disse 3 timene.

Mer informasjon

Se https://techtalks.no for mer informasjon - programmet slippes litt for påmeldingen åpner.

Påmelding

Dette er ikke et påmeldingsarrangement.

Kontakt

Arrangør