Fra
Antall på venteliste
Påmeldingsslutt
12.00 14. Aug 2020

Du må være logget inn for å se din status.

Avmeldingsfristen var 23.59 13. Apr 2020

Dette arrangementet er åpent for

5. klasse 4. klasse

Ved å melde deg på dette arrangementet, så godtar du å bli fakturert 1000 kr per bedriftsbesøk du ikke møter opp på eller hvis du møter synlig beruset på et besøk. Det er obligatorisk å delta på alle parallellene som er satt opp. Du godtar også å bli fakturert for hele kostnaden for fly+hotell om du melder deg av etter avmeldingsfristen.

Årets IT-ekskursjon vil finne sted 25. - 28. august. Vi vil i løpet av turen besøke 17 bedrifter. Dagsbesøkene er enten samlet mellom alle, todelt eller tredelt og kveldsbesøkene er i år delt i to.

Dette er en unik mulighet for dere til å bli kjent med bedriftene og omvendt. På turen kan det bli mulighet for intervjuer til både sommerjobb og fast jobb. Dette er både en faglig og sosial tur, der du kan bli bedre kjent med dine nye klassekamerater, og mulige fremtidige arbeidsgivere. Bedriftene ønsker seg CVer fra de påmeldte, så det kan være lurt å oppdatere denne før turen.

All transport (fly/buss/tog) og hotell på vei til Oslo vil bli dekket. Se mer om dette under "transport"-punktet lenger ned.

Påmelding for nye masterstudenter vil åpne rett etter at opptaket er gjort i juli. Det vil også bli sendt ut e-post med detaljert informasjon om ekskursjonen nærmere avreise.

Klikk på linkene for påmelding:

08:15 Felles busser fra Trondheim til Værnes
09:35 Fly Trondheim - Oslo
10:30 Felles transport til første bedriftsbesøk

11:30 CGI, Capgemini, Kahoot
15:00 Fri, innsjekk Hotell Bondeheimen

18:00 Visma, Knowit

11:00 Iterate, NRK, DNB, NAV
14:00 Fri

17:00 Bekk, Accenture

11:00 Telenor, Making Waves, Blank, Cognite
14:00 Fri

17:00 Bouvet, Sopra Steria

07:30 - 09:30 Frokost

Tid til intervjuer med bedrifter

12:00 Utsjekk hotell
19:10 Fly tilbake til Værnes
21:00 Felles buss til Trondheim

Flere bedrifter kommer og fylles inn fortløpende

Transport

Vi har bestilt busser tur-retur Værnes, fly tur/retur Oslo og transport i Oslo. Det er separate påmeldinger til bussene og flyene (se linkene i programmet over) slik at vi får oversikt over hvem som ønsker å benytte seg av tilbudet. Reise til Oslo utenom vår booking vil ikke bli refundert. Tilbake til Trondheim har vi booket flybilletter. Der vil det være førstemann til mølla som gjelder. De som ikke får plass på flyet på veien tilbake vil kunne søke om refusjon av retur-reise i ettertid forutsatt at det fortsatt er penger igjen.

Overnatting

Overnatting skjer på Bondeheimen hotell fra tirsdag 25/08 til fredag 28/08. Oppholdet inkluderer frokost. Vi sender ut en link til et regneark med romoversikt når turen nærmer seg slik at du kan sette seg opp på et rom. Alle som er påmeldt dette arrangementet er sikret plass til overnatting.

Bedriftsbesøk

Når turen nærmer seg åpner vi påmelding til de ulike bedriftsbesøkene. Alle bedriftsbesøk kommer til å ha egen påmelding. Kveldsbesøkene er samlet for alle deltakerne og på dagsbesøkene vil det være ulike paralleller hvor påmeldingen åpner samtidig. Da vil det være førstemann til mølla å melde seg på. Etter påmeldingsfristen har gått ut (for de ulike parallellene) kommer vi til å "vaske" påmeldingslistene og fjerne de som er meldt på to samtidige arrangementer fra det ene arrangementet og tildele bedrifter til de som ikke har meldt seg på noe selv. For å unngå at du mister plass på den bedriften du helst vil besøke i en parallell ber vi deg om å kun være påmeldt en bedrift per parallell på tidspunktet avmeldingsfristen går ut.

Tilbakemeldingsskjema

Det blir sendt ut et tilbakemeldingsskjema per bedriftsbesøk som er obligatorisk å svare på. Det gis prikk per manglende svar. Skjemaene sendes ut påfølgende dag etter besøket med frist i god tid etter turen.

Har du spørsmål? Send oss en mail på itex@online.ntnu.no!

Q: Hvordan påvirker COVID-19 turen?
A: Det blir flere paralleller med bedrifter enn vi først hadde planlagt. Med andre ord blir det flere og mindre bedriftsbesøk. Alle bedriftene har egne rutiner. Turen kommer derfor til å bli vesentlig roligere enn tidligere. Alle må overholde 1m avstand til hverandre og må per 18.07 bruke munnbind på fly.

Q: Hvorfor er det ikke er nok plasser til alle påmeldte i enkelte paralleller?
A: P.ga. COVID-19 har ikke alle bedriftene kapasitet til å ta i mot like mange studenter likevel. Det blir førstemann til mølla når påmeldingene åpner. Slik det er nå risikerer dessverre noen få personer å ikke få et bedriftsbesøk i enkelte paralleller. Vi jobber fortsatt med bookinger og kommer til å fortsette helt frem til turen eller at vi har nok plasser til alle.

Q: Hva er forskjellen på ekskursjonen og IT-ekskursjonen?
A: IT-ekskursjonen drar til Oslo for å besøke IT-bedrifter der i forbindelse med rekruttering og skaffe seg fast jobb eller sommerjobb. Ekskursjonen drar til et annet sted i verden og retter seg mer mot det kulturelle i andre land.

Q: Er det maks-begrensning på antall ganger jeg kan delta på ITEX?
A: Nei, dette fjernet vi nå i 2020. Tidligere var det en grense på å delta på ITEX 2 ganger, men det er fjernet nå. Vi ønsker ikke at studentene skal trenge å spekulere om det er lurt å delta allerede nå eller spare det til senere år.