På denne siden finner du informasjon om alle de forskjellige interessegruppene i online. Ser du noe som ser interessant ut? Ta kontakt og møt noen med samme interesser som deg. Interessegruppene i Online er grupper for alle mulige slags interesser. Har du og en kompis eller to en sær/stilig/fantastisk interesse? Opprett en interessegruppe!

Hvordan søke om støtte til din interessegruppe?

Du kan søke om økonomisk støtte til din interessegruppe ved å sende en mail til seniorkom@online.ntnu.no
Mer informasjon om hvordan dette gjøres finnes her.


Ontap

Ontap

Vi er en gjeng bryggeinteresserte informatikkstudenter på NTNU! Har du lyst til å være med å brygge Onlines beste øl?

Quizline

Quizline

Quizline er onlines interessegruppe for quiz. Vi drar på quiz sammen, arrangerer quiz når vi føler for det og har en slack-kanal der vi diskuterer quiz. Bli gjerne med ved å joine #quizline.

Sjadam

Sjadam

Sjadam er en interessegruppe med fokus på spillet Sjadam. Spillet går ut på å konkurrere med AI i en modifisert form av sjakk, og frem mot sommeren vil vi møtes regelmessig før vi til slutt kjemper mot hverandre i en større konkurranse.

Linjekoret C#

Linjekoret C#

Linjekoret C# er Online interessegruppen for de som liker å synge, som også er eneste kravet for å være med. Koret er en delt interessegruppe med linjeforeningen Abakus så hvis du har lyst til å bli kjent med personer fra Abakus er dette en gylden mulighet.

X-Sport

X-Sport

Hovedoppgaven til interessegruppen er å få samlet mennesker for å spille squash, dra å kite, låne hall for å spille håndball osv. Dvs. sporter/idretter der man gjerne trenger å være flere for å kunne drive med. Vi skal etterstrebe å ha et arrangement

Stipendsushi

Stipendsushi

Stipendsushi er en nodekomité for alle onlinere som liker sushi. Rundt den 15. hver måned arrangeres det felles tur til et spisested i byen som serverer sushi.

Podline

Podline

Vil du ha noe chill og oppmuntrende i bakgrunnen mens du uffer deg med øvinger og skole, hør vår fantastiske podkast! Vi lover deg mange minutter med kvalitet over kvantitet, spennende historier og morsomme funfacta.

ComitatoDiPizza

ComitatoDiPizza

En interessegruppe for oss som med en passion for pizza laget fra bunn.