På denne siden finner du informasjon om alle de forskjellige interessegruppene i online. Ser du noe som ser interessant ut? Ta kontakt og møt noen med samme interesser som deg. Interessegruppene i Online er grupper for alle mulige slags interesser. Har du og en kompis eller to en sær/stilig/fantastisk interesse? Opprett en interessegruppe! Da kan du finne flere som deler din interesse og har mulighet til å søke om støtte fra hovedstyre.


Ontap

Ontap

Vi er en gjeng bryggeinteresserte informatikkstudenter på NTNU! Har du lyst til å være med å brygge Onlines beste øl?

Linjekoret C#

Linjekoret C#

Linjekoret C# er Online interessegruppen for de som liker å synge, som også er eneste kravet for å være med. Koret er en delt interessegruppe med linjeforeningen Abakus så hvis du har lyst til å bli kjent med personer fra Abakus er dette en gylden mu

Sushikom

Sushikom

SushiKom, eller Online Stipendsushi, er en nodekomité for alle onlinere som liker sushi. Rundt den 15. hver måned arrangeres det felles tur til et spisested i byen som serverer sushi.

Smashkom

Smashkom

Interessegruppa for de som liker å spille Super Smash Bros! Gruppa er spesielt siktet inn mot de som spiller spillet på kontoret på Onlines Wii-U.

Kobkom

Kobkom

Kobkom står for den analoge underholdningen i Online ved å organsiere kort- og brettspillkvelder for informatikere. Disse finner sted sporadisk, og til tider spontant så følg med på facebookgruppen vår!

Strikk & drikk

Strikk & drikk

Strikk og drikk er interessegruppen for de strikkeglade sjelene i Online. Om du er mest glad i strikking eller drikking spiller ingen rolle, i denne interessegruppen er det rom for alle og enhver.

Quizline

Quizline

Quizline er onlines interessegruppe for quiz. Vi drar på quiz sammen, arrangerer quiz når vi føler for det og har en slack-kanal der vi diskuterer quiz. Bli gjerne med ved å joine #quizline.

X-Sport

X-Sport

Hovedoppgaven til interessegruppen er å få samlet mennesker for å spille squash, dra å kite, låne hall for å spille håndball osv. Dvs. sporter/idretter der man gjerne trenger å være flere for å kunne drive med. Vi skal etterstrebe å ha et arrangement

Cachekom

Cachekom

Cachekom er en samlingsarena for onlinere som er interessert i geocaching. Det kreves ingen forkunnskaper for å være med, kun at du liker å lete etter geocacher eller har lyst til å lære.

Makrellgutta

Makrellgutta

Makrellgutta er interessegruppen for alle som liker makrell, tomat eller deres edlere kombinasjon!

Sjadam

Sjadam

Sjadam er en interessegruppe med fokus på spillet Sjadam. Spillet går ut på å konkurrere med AI i en modifisert form av sjakk, og frem mot sommeren vil vi møtes regelmessig før vi til slutt kjemper mot hverandre i en større konkurranse.