Her finnes PDFer av de ulike kvitterings/bilagsskjemaene til Online.

Kvitteringsskjema.pdf

bilagsskjema.pdf

kjoregodtgjorelse.pdf

Avtale for utleie av utstyr

Kvitteringsskjema

Dersom du har hatt et privat utlegg i forbindelse med ditt komiteearbeid, kan du få dette refundert. Utlegget skal være rimelig til komitearbeidet, og i tråd med din komitees budsjett. De fleste komiteene har allerede egne bankkort, og vi etterstreber å bruke disse, så langt det lar seg gjøre. Økonomiansvarlig kan gi deg nærmere detaljer.

  1. Naviger til kvittering.online.ntnu.no. Her fyller du ut alle detaljer for utlegget ditt. Bankom ber deg om å bruke en scanner-app når du legger ved vedlegg. Det finnes en flora for både iOS og Android så bruk det som måtte passe deg.

  2. Trykk på "Send til bankom" og utlegget ditt vil bli behandlet av din økonomiansvarlig så snart vedkommende har tid. Vi etterstreber å utbetale innen en uke, men dette vil variere utifra pågang. Minn gjerne økonomiansvarlig på at du har sendt inn.

NB!
Dersom du får problemer med å sende inn med løsningen over, kan du sende inn kvitteringsskjema manuelt til kvittering@online.ntnu.no med vedlegget øverst i denne artikkelen. I emnefeltet skriver du på dette formatet: [dinkomitee] anledning. Feks: [trikom] teambuilding høst 2019.